Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Mia’s kamer

Mia’s kamer

Herkende jij direct het kunstwerk wat je hierboven op de foto ziet? Zoja, je hebt gelijk; dit hing eerst boven ons bed in de slaapkamer (zie hier). Maar toen mijn dochter van 4 vroeg of ze dit op haar kamer mocht, kon ik daar geen nee op zeggen. Waarom zou ik? Ik vond het zo leuk dat ze dit kunstwerk blijkbaar zo mooi vond, en daarnaast zocht ik toch al een excuus om die boekenplanken op haar kamer te vervangen.

Zo zag dit hoekje er eerder uit:

Hoewel ik de boekenplanken altijd erg mooi vond, werd ik gek van de rommel die het creëerde. Je herkent het vast: alle horizontale oppervlakten worden gebruikt om spullen op te leggen die daar eigenlijk niet horen. Eens in de zoveel tijd maakte ik deze planken weer netjes, zette ik alle boeken mooi gesorteerd naast elkaar.. Maar wij zijn nu eenmaal niet van die mensen die zo’n boek na het lezen dan precies weer op de goede plek neerzetten. En eerlijk: eigenlijk wil ik zo’n mens helemaal niet zijn. Een beetje rommelig moet kunnen. Maar toen de boekencollectie in de laatste 4 jaar zo groeide dat we dit niet eens een dag netjes konden houden, was ik het wel zat. Dus toen Mia vroeg om dit kunstwerk, hadden we er de perfecte plek voor toen ik de planken weghaalde.

Gezien ik deze hoek nog nooit op de blog had laten zien, én we verfplannen voor deze kamer hebben, besloot ik een blog te schrijven met de huidige situatie. Wanneer de kamer geverfd is, laat ik jullie uiteraard zsm het resultaat zien ♥

Dus zo ziet deze hoek in Mia haar kamer er nu uit! Het zitje heet YPPERLIG van IKEA en nog altijd een groot succes.

Tegenover het kunstwerk en de kledingkast, staat haar bed, de commode en de Artifort stoel. Dit is een heerlijk ruime kamer waar ze fijn kan spelen, mocht ze dat willen en ouder wordt.

In deze hoek hing al wat kunst en foto’s. De boeken van de planken heb ik in deze trolley gedaan en dat is ook veel leuker voor Mia, want nu kan ze ze zelf pakken. Bovenin hangen nog 2 rekken met wat boeken erin, die ik regelmatig wissel. Meer van deze hoek zie je in deze blog.

Toen ik zwanger was van Mia, waren de muren in deze kamer allemaal wit, afgezien van een roze lambrisering achter de commode. De kamer is daarna ook nog donkerrood geweest. Ik vond het een prachtige kleur, maar gezien deze kamer ramen op het noorden heeft, vond ik het uiteindelijk te donker. Toen hebben we de wanden in de kleur Soft Linen van Painting the Past geverfd. Dit zit er alweer een hele tijd op, en dus begon het te kriebelen deze kamer een verfupdate te geven. Ik kan je alvast verklappen: er komt véél kleur voor in de plaats. Woohoo!

Een mooie gelegenheid om even terug te kijken op deze kamer. En zoals (bijna) altijd: wordt vervolgd..

Bedankt voor het lezen en een fijne dag!

Liefs, MarritGeef een reactie