Learn how to do it yourself.

Learn how to do it yourself.

Nieuw Werk aan de Muur, deel 2

Nieuw Werk aan de Muur, deel 2

Ik schreef deze week al deel 1 (zie HIER), maar zoals beloofd nu de definitieve plek van ons nieuwe kunstwerk via Werk aan de Muur. Ik moest hem zoals gezegd even uitproberen op zolder, maar wij kozen deze specifiek voor de slaapkamer. Voor een volledig make over effect wisselden we ook nog even van vloerkleed, en dus is het nu een heerlijk, warm plaatje. Kijk je mee?

Ik wist al dat deze warme, terracotta tinten die in het kunstwerk zitten, goed in onze slaapkamer staan, gezien de plaid die al een hele tijd over ons bed ligt. Ik schreef al eens een blog over het effect van beddengoed, zie HIER. Om de kleuren van het kunstwerk nog wat te benadrukken, gebruikte ik nu deze warme bordeauxtint op ons bed, gecombineerd met het plaid. Op deze manier kun je dus kleuren altijd terug laten komen! Maar, ik noemde het al even, zélfs het vloerkleed ging mee in het nieuwe kleurenschema.

Dit kleed lag op zolder en is zo heerlijk zacht, dat dit naast de kleur een perfecte optie is voor een slaapkamer. Hoe lekker is het immers om vanuit bed op een zacht kleed te stappen? Niet alleen voor het oog dus, maar ook zeker voor extra comfort voor deze slaapkamer.

Ik schreef het al in de eerdere blogpost, maar met kunstwerken zoek ik echt naar “liefde op het eerste gezicht”. Toen ik dit kunstwerk tegenkwam op de website van Werk aan de Muur, was ik echt direct verliefd. De kleuren, de setting, en een leuk detail: ik ben groot tennisfan. Vroeger jaren getennist en nog altijd volg ik de toernooien op de voet. Het is een leuk extra detail wat ervoor zorgde dat ik direct enorm door het kunstwerk aangetrokken werd.

Ik koos weer voor het materiaal aluminium, hetzelfde als het kunstwerk boven onze bank. Ik houd van het matte effect, en dat het lijkt te “zweven”. Dat is het leuke aan een kunstwerk via Werk aan de Muur, je kunt zelf het materiaal kiezen. Voor onze keuken, wilde ik iets meer textuur en koos ik dus voor canvas met een baklijst eromheen. Er zijn nog veel meer opties, denk aan glas, hout of zelfs behang. Ik twijfelde even over glas, maar gezien je daar nogal eens met weerspiegeling te maken hebt en onze slaapkamer erg licht is met veel ramen, vond ik dat voor deze ruimte toch niet zo geschikt. Wellicht eens voor een andere kamer!

Ik ben echt enorm blij met ons nieuwe kunstwerk en ook zo blij dat ik weer met Werk aan de Muur mocht samenwerken. Dol op kunst, en zij hebben zóveel. Ik tip hen dan ook regelmatig als iemand me vraagt waar ze mooie muurdecoratie kunnen vinden. Ze hebben een heel breed assortiment, en als je dan ook nog de afmeting + afwerking zelf kunt kiezen, kun je je voorstellen dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Ik koos voor alle 3 kunstwerken die we van hen hebben toevallig voor een groot formaat, maar kleiner is ook zeker een optie.

Dus zoals je leest, ik ben heel gelukkig met de verandering in onze slaapkamer! Fijne, warme kleuren, veel comfort en een nieuw kunstwerk. Wij zijn weer helemaal tevreden ♥ En een speciale dank aan Werk aan de Muur, voor weer een hele fijne samenwerking.

Bedankt voor het lezen en een fijne dag!

Liefs, Marrit